Darende Bekir Ilıcak MYO’muzda 8 Mart etkinliği paneli

Darende Kaymakamlığı ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulumuz işbirliğinde “Kadına Şiddetle Mücadele ve Farkındalık Etkinlikleri” düzenlendi.
MYO’muz konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Darende Kaymakamı Malik Çalışır, MTÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Özlem Altuntaş, MYO Müdürü Doç. Dr. Bayram Gündüz ve ilçe protokolü ile birlikte akademisyenler ve öğrenciler katıldılar.
Etkinlikler Kapsamında Moderatörlüğünü Doç. Dr. Özlem Altuntaş’ın yaptığı, Dr. Öğretim Üyesi M. Buğra Tahtalı, Malatya Şiddeti Önleme Merkezi Müdürü Mukaddes Şahin ve Darende İlçe Müftüsü Nurullah Birlik’in katıldığı panel düzenlendi. Panel sonrası öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatro gösterimi ve günün anlam ve önemini anlatan şiirler okundu. Kaymakam ÇALIŞIR “Kadına Şiddetle Mücadele ve Farkındalık Etkinlikleri” ne katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, panelistlere şilt takdim etti.