Bilim Emek ve Özveriyle Yükselen Üniversite

Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında MYO’muzda toplantı düzenlendi

Ticaret Bakanlığınca yürütülen Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında, Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda düzenlenen toplantıda kooperatifleşme ve kayısı üretimi ile pazarlanmasında kooperatifleşme çalışmaları ele alındı.Malatya’da, Darende de yerel ürünlerle ilgili kooperatiflerin nasıl etkin bir şekilde kurulup yönetilebileceği, kadın girişimciler ve kooperatiflerle bir araya gelineceğinin detayı katılımcılara sunumlarla anlatıldı.

Etkinlik, gerçekleştirilen konuşmaların ardından kooperatifçiliğin tanıtıldığı ve projenin amaçlarının anlatıldığı sunumla sürdürüldü.
Toplantıya Darende Kaymakamı Malik ÇALIŞIR, İlçe Belediye Başkanı İsa ÖZKAN, MYO Müdürümüz Doç. Dr. Bayram GÜNDÜZ, Ticaret Bakanlığı Daire başkanı Akif YILMAZ,Kurum Amirleri, STK ve Kooperatif Temsilcileri ile Mahalle Muhtarları katıldılar.